New Profesional Consult 930 x 122

emilian dragnea

(VIDEO) TOTUL E PERMIS PENTRU DOAMNA MINISTRU! INTOTERO, CU MAȘINA LA SCARĂ

Totul e permis pentru doamna ministru! Intotero, cu mașina la scară. Pentru cei care nu știu (și nu din vina lor!), Natalia-Elena Intotero este ministrul Românilor de Pretutindeni.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Ministrul a venit astăzi în Pitești pentru a prezenta în Palatul Administrativ al județului Argeș o campanie care se desfășoară la nivel național. Probabil pentru ca doamna ministru să nu obosească prea tare, oficialitățile din Pitești au permis în Piața ”Vasile Milea”, destinată exclusiv pietonilor, accesul autoturismelor din delegația lui Intotero. Ba chiar până la scările Prefecturii.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Vă reamintim că publicația noastră a semnalat de nenumărate ori parcările nesimțite din Piața ”Vasile Milea”, ulterior municipalitatea interzicând aici parcarea mașinilor (detalii, AICI).

Ei bine, măsura impusă de Primăria Pitești nu a mai fost luată în calcul acum. Însuși prefectul Emilian Dragnea ar fi dat ordin ca accesul coloanei de mașini care a însoțit-o astăzi pe doamna Intotero să fie permis în Piață.

Doar vine un ministru de la București, nu? Nu se poate obosi prea mult și nici autoturismul nu și-l poate lăsa, la fel ca oamenii de rând, în parcarea special amenajată, parcare care se află de cealaltă parte a Palatului Administrativ.

După cum ați putut observa din imagini, două dube, una a Jandarmeriei, alta a Poliției Locale Pitești, au fost prezente la intrarea în Piața ”Milea”, chiar lângă semnul cu ”accesul interzis”, pentru a se asigura că ministrul Românilor de Pretutindeni nu este deranjat de nimeni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90