EcoMoto 930×122

epitesti

(VIDEO) AM REUȘIT! ADIO MAȘINI ÎN PIAȚA ”MILEA”!

EPitești a fost, timp de câteva luni bune, singura publicație care s-a opus vehement ca zona pietonală din Piața ”Vasile Milea” să fie ”parcare pentru șmecheri”.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

În timp ce alți colegi din presă nu numai că nu aveau nicio problemă cu acest aspect, ba mai mult, chiar ei își lăsau mașinile lângă cele ale angajaților din Palatul Administrativ (de la Consiliul Județean și Prefectură), ePitești a semnalat și a criticat aspru nesimțirea autorităților. Detalii puteți (re)citi AICI, AICI sau AICI.

Iată că, și de această dată, criticile noastre au dat rezultate! Piața ”Milea” a fost în această dimineață ”curățată” de mașini, accesul auto fiind interzis.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

https://www.facebook.com/150612882249390/videos/169629343681077/

”Am luat hotărârea să nu se mai permită accesul mașinilor în Piață. Se vor face excepții doar în cazuri deosebite, delegații străine etc.”, precizează Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3