Donaris 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC FĂRĂ SFÂRȘIT ÎN PIAŢA „MILEA”

Bătaie de joc fără sfârșit în Piaţa „Milea”. Spiritul sărbătorilor de iarnă a ajuns şi în Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteştiului.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Ghirlande luminoase împodobesc şi clădirea Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Argeș, dar şi bradul adus de la munte şi amplasat în mijocul Pieţei, printre brăduţi decoraţi şi ei corespunzător. Sub bradul cel mare, decor de poveste: sania lui Moş Crăciun şi o căsuţă în miniatură.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Gata cu visarea! Revenim cu picioarele pe… pavele: la „poalele” brazilor de Crăciun, mașini, mașini și iar mașini! Sunt autoturisme ale angajaţilor din „Casa Albă”, de la Consiliul Judeţean şi Prefectură.

Deşi nu este parcare publică, în aşa ceva a fost transformată Piaţa „Vasile Milea” prin înţelegerea între reprezentanţii administraţiei locale şi ai administrației judeţene. Parcare gratuită! Asta în vreme ce „fraierii” aleargă înnebuniţi după un loc liber de parcare prin zona centrală.

Am scris în repetate rânduri despre această bătaie de joc. Având în vedere că primarul Cornel Ionică și armata de „postaci” care fac zid în jurul său răspund de obicei cu „drag” și spor la articolele noastre critice, îi invităm să procedeze la fel și de această dată: de ce perpetuați bătaia de joc, de ce nu redați Piața pietonilor, de ce insistați în a ține aici parcarea pentru „șmecheri”?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3