930 x122 grota rece

consiliul judetean

(VIDEO) UNDE S-A AJUNS! PIAȚA ”MILEA”, PLINĂ DE MAȘINI

Unde s-a ajuns! Piața ”Milea”, plină de mașini. În ultima zi de joi a fiecărei luni, are loc Colegiul Prefectural. Primarii din Argeș vin, printre altele, să își spună problemele și, împreună cu oficialitățile județene, să găsească soluții. Astăzi au venit la Pitești, ședința având loc la sediul Palatului Administrativ.

Citiți și: Codul Rutier în 2024: Amendă pentru mașinile parcate pe trotuar

Că primarii au venit ”la județ” s-a văzut, în primul rând, în Piața ”Milea”, care, în aceste momente, este plină ochi de autoturisme parcate. Și edilii locali, din păcate, au ”împrumutat” prostul obicei al angajaților de la Consiliul Județean și Prefectura Argeș. Așa arată acum zona pietonală din Piața ”Vasile Milea”:

Citiți și: Schimbare în oraș: Bani dați indiferent de oră și de zi

Aici s-a ajuns din cauza ”stăpânilor” de la Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș, Cornel Ionică și Dan Manu. Revoltător!

Amănunte despre subiectul pe care îl semnalăm, periodic, de o bună bucată de vreme, AICI sau AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA