Donaris 930 x 122

atu cazino

(VIDEO) FILMUL JAFULUI ARMAT DIN PITEȘTI

Filmul jafului armat din Pitești. Jaful a avut loc la ora 6:15. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se observă cum cei doi hoți, unul îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun, intră înarmați. Unul dintre ei fură banii, iar celălalt o imobilizează pe angajată.

Citiți și: Video: Pitești – Nord, zona în care fiecare parchează-n legea lui

În sala de jocuri, pe lângă paznic și tânără, se mai aflau doi clienți.

Polițiștii fac verificări în zonă pentru a stabili traseul urmat de cei doi indivizi. A fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. Autorii sunt căutați de Poliție. 

Citiți și: (UPDATE/VIDEO) BILANȚUL INCENDIULUI DIN NORD

Un jaf armat a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6, la o sală de jocuri de noroc din cartierul piteștean Nord. Este vorba de Atu Cazino.

Doi bărbați mascați au intrat în sala de jocuri, i-au amenințat pe paznic și vânzătoare cu un pistol și un topor și au furat 40.000 de lei, informează Poliția Argeș. Banii ar reprezenta încasările de azi noapte.

”Persoanele agresate nu au fost rănite grav. Acestea au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat transportul la spital. La această oră se desfășoară cercetări pentru identificarea autorilor”, ne transmite Poliția Județeană.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441