New Profesional Consult 930 x 122

Baiculesti

(VIDEO) FLĂCĂRI ÎN ARGEȘ. CAUZA INCENDIULUI, REVOLTĂTOARE

Flăcări în Argeș. Cauza incendiului, revoltătoare. Două autospeciale cu apă și spumă cu 8 pompieri de la Detașamentul de pompieri Curtea de Arges au intervenit aseară, în jurul orei 21:45, la un incendiu izbunit în satul Valea lui Enache al comunei argeșene Băiculești.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, s-a intervenit aproximativ 5 ore pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră un depozit de baloți. Au ars 30 de tone de plante furajere, precizează sursa citată.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

”Au dat foc vegetației și s-a extins și la baloți, din cauza vântului puternic.”, precizează reprezentanți ai ISU Argeș despre cauza incendiului.

Vă reamintim că în utima perioadă, pompierii argeșeni au intervenit aproape zilnic pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată. Deși Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a făcut în repetate rânduri apeluri publice, proprietarii de terenuri continuă să sfideze legea și dau foc la întâmplare la resturile vegetale de pe câmp. (Foto și video: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3