930X122 MAIA

cale ferată

NORI GROȘI DE FUM AU BLOCAT TRAFICUL FEROVIAR

Nori groși de fum au blocat traficul feroviar. În această perioadă, nu este zi în care pompierii argeșeni să nu fie chemați pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată. Deși Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a făcut în repetate rânduri apeluri publice, proprietarii de terenuri continuă să sfideze legea și dau foc la întâmplare la resturile vegetale de pe câmp.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Un astfel de incendiu a afectat ieri traficul feroviar pe raza orașului Topoloveni.

Timp de aproximativ 50 de minute, traficul feroviar în zonă a fost oprit din cauza fumului dens și a vizibilității reduse.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 din Topoloveni au acționat pe strada Nucilor pentru stingerea incendiului izbucnit la vegetația uscată chiar în apropierea căii ferate. Au ars în jur de 35 de hectare de vegetație uscată.

Un incendiu similar a afectat, tot ieri, și Institutul Pomicol din Mărăcineni. 5.000 de mp de vegetație uscată din plantația de cireși a Institutului au ars ca urmare a focului pus de proprietarul unui teren învecinat, focul extinzându-se la plantația de cireși.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care ne furnizează informația, nu precizează dacă vinovații au fost amendați. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90