930×122 CAPRA 5

furtună

(VIDEO) FURTUNĂ ÎN PITEȘTI. URMĂRILE VIJELIEI

UPDATE (ORA 19:25): Un echipaj de pompieri a intervenit pe strada Constructorilor din Pitești pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. 

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

UPDATE (ORA 17:20): Un copac a căzut și pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel, pe partea carosabilă, la circa 1 km după Mausoleul de la Mateiaș. Circulația rutieră este blocată. La fața locului intervine un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. 

Furtună în Pitești. Urmările vijeliei. O furtună de doar câteva minute, cu vânt puternic și averse, a provocat astăzi probleme în Pitești.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

https://www.youtube.com/watch?v=tev54faMVZ4

Ca urmare a furtunii, un brad s-a prăbușit peste acoperișul unei case locuite de pe strada Trivale, de la numărul 28. Din fericire, nu sunt victime.

De asemenea, vântul a smuls crengi și diverse elemente de tablă de pe terase ale blocurilor.

Și în orașul Topoloveni au fost probleme, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Un brad a căzut peste o casă de pe strada Sublocotenent Mihai Mihail. Nu sunt victime (click pe imagine pentru mărire):

Amintim că astăzi, până la ora 23, este valabilă o informare meteorologică de intensificări temporare ale vântului și ploi moderate cantitativ (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3