EcoMoto 930×122

comuna țițești

(VIDEO) INCENDIU PUTERNIC, VICTIMĂ SPITALIZATĂ

De două ore au avut nevoie pompierii pentru stingerea unui incendiu produs aseară la o construcție de tip vagon (casă, camera centralei termice și magazie) din comuna Țițești.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Un adolescent în vârstă de 17 ani a suferit o arsură de gradul I pe gât, fiind preluat și transportat la spital de un echipaj cu ambulanță SMURD, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Potrivit sursei citate, o altă persoană, o femeie de 50 de ani, a făcut atac de panică. A fost monitorizată la fața locului de un echipaj de ambulanță al Serviciului Județean de specialitate.

Au ars acoperișul construcției pe aproximativ 150 de mp, în jur de 1.000 de kilograme de cereale și alte materiale combustibile, dar și 25 de păsări.

“Cauza probabilă o reprezintă un coș de fum neprotejat termic față de elementele combustibile (hârtie, cărți)”, precizează ISU Argeș. (Sursă video: ISU Argeș, foto: Arhivă, descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90