NOR CURIER 930X122

bulevardul i.c. brătianu

(VIDEO) JALNIC! POLIȚIA LUI TUDOREL „TELEORMĂNEANUL”, FĂCUTĂ ZOB DE UN TAXIMETRIST

Jalnic! Poliția lui Tudorel „teleormăneanul”, făcută zob de un taximetrist.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

”Au fost dispuse verificări pentru a stabili dacă polițiștii și-au desfășurat corect sau nu atribuțiile de serviciu.”. Acesta este răspunsul lui Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, întrebat de ePitești în legătură cu pasivitatea polițiștilor sub nasul cărora („înfundat” nas!) un taximetrist calcă legea rutieră în picioare.

Amănunte despre incidentul de pe bulevardul I.C Brătianu din Pitești, care îi pune într-o situație penibilă pe polițiștii teleormăneanului Tudorel Pieleanu și care face zob imaginea instituției, puteți (re)citi AICI.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Deși într-o societate civilizată, normală și în care instituțiile comunică cu presa și, prin presă, cu cetățenii, Poliția Argeș ar fi trebuit, din propria sa inițiativă, să emită un comunicat în care să dea explicații și să anunțe măsuri, a fost nevoie ca tot noi, ePitești, care am publicat imaginile, să sunăm la Poliție. Vă e lene să comunicați sau nu vă pasă de interesul public, Tudorel Pieleanu?

Ce presupun, mai exact, verificările invocate de purtătorul de cuvânt? Potrivit lui Mădălin Zamfir, a fost anunțată Poliția Municipiului Pitești, care, în termen de 30 de zile, trebuie să informeze Inspectoratul de Poliție Județean Argeș despre ce echipaj este vorba și dacă avea sau nu atribuții în a-l sancționa pe taximetrist (!!!). ”Este un pas premergător anchetei interne. În urma verificărilor se va stabili dacă este sesizabil sau nu controlul intern al Poliției.”, precizează Zamfir.

30 de zile! Ce anchetați, Tudorel Pieleanu? OZN-uri? Dar poate că 30 de zile nu vă sunt suficiente pentru o verificare care presupune un efort uriaș, fizic și psihic, din partea subordonaților domniei voastre? Nu mai bine un an și 30 de zile?

Pentru că a condus pe contrasens, taximetristului, în mod normal, i-ar fi fost reținut pe loc permisul în vederea suspendării dreptului de circulație pentru zeci de zile. Suplimentar, ar fi trebuit să fie amendat.

Ar fi trebuit! Pentru că, în cazul de față, conform purtătorului de cuvânt, sancțiunea s-ar fi putut da doar dacă filmarea ar fi fost realizată cu o cameră omologată sau, surpriză (!), dacă un polițist ar fi constatat că șoferul încalcă legea. Cu alte cuvinte, un polițist trebuia să-l vadă pe taximetrist, să-l oprească și să aplice legea. Dar cum să-l vadă polițiștii din mașină? Taximetristul a trecut pe sub nasul lor, cum să le pretindem să-l vadă, Tudorel Pieleanu? (detalii despre noul inspector-șef, AICI).

Vă invităm să (re)vedeți imaginile care îl surpind pe taximetrist călcând legea în picioare și lipsa de reacție a echipajului Ministerului Afacerilor Interne. Siguranță și încredere, Tudorel Pieleanu?!

Așteptăm, cu interes, rezultatul ”verificărilor dispuse”. Vom urmări subiectul. Nu pentru că facem un capăt de țară fix din acest incident, ci pentru că vrem ca autoritățile statului, plătite din banii contribuabililor, să își exercite meseria ca la carte, iar nu să doarmă pe ele, în buricul târgului, ziua în amiaza-mare! Sunteți de acord cu noi, Tudorel Pieleanu?

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90