930X122 MAIA

cătălin cîrstoveanu

(VIDEO) MEDIC PITEȘTEAN, DEZVĂLUIRI REVOLTĂTOARE

Medic piteștean, dezvăluiri revoltătoare. Medicul piteștean Cătălin Gabriel Cîrstoveanu (foto), șeful Secţiei de Terapie Intensivă nou-născuţi de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Curie” din Bucureşti, face dezvăluiri revoltătoare despre sistemul sanitar din România.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Condițiile improprii, lipsa aparaturii din spitale, dar și faptul că nu puțini nou-născuți cu afecțiuni critice nu sunt tratați reprezintă doar câteva dintre punctele pe care medicul piteștean Cîrstoveanu le atinge într-un interviu marca ”În fața ta”, la Digi24.

”La nou-născuți, 40% dintre aceștia nu sunt tratați. (…) Stau în locuri improprii, nu au unde să se transfere, mulți suferă și ajung tardiv în locuri în care să li se asigure un tratament eficient, corect.

Citiți și: S-a schimbat legea! De la ce vârstă vor avea copiii carte de identitate

Vorbind de copilul mare, lucrurile sunt, de asemenea, foarte complicate. Dacă ați avut vreodată curiozitatea să cereți de la Casa de Asigurări câți copii pleacă în afara țării, câte milioane de copii! Ei radiografiază exact starea noastră. Uitați-vă câți copii tratează spitalele de adulți și apoi vedem ce rămâne în spitalele pediatrice și ce tratăm noi.”, afirmă Cîrstoveanu în interviu.

Totodată, medicul piteștean spune că se pot realiza și lucruri bune în sistemul sanitar din România, atât timp cât doctorii dau dovadă de profesionalism.

Vă amintim că nu este pentru prima dată când medicul Cătălin Cîrstoveanu se exprimă public tranșant cu privire la sistemul de sănătate din țara noastră. Anul trecut, acesta a vorbit despre existența unor medicamente care nu și-ar face efectul scontat. Amănunte, AICI(Sursă video: Digi24)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3