930×122 CUMPANA 5

fortuna

(VIDEO) NOUA REGULĂ, ÎNCĂLCATĂ GROSOLAN ÎN PARCAREA FORTUNA

Noua regulă, încălcată grosolan în parcarea Fortuna. Noul regulament de parcări de reședință din Pitești, intrat ieri în vigoare, nu este respectat.

Citiți și: Piteștenii nu țin cont de semne și parchează cum au chef! Noroc cu Poliția Locală

Potrivit noului regulament, începând de la 1 aprilie 2019, de luni până vineri inclusiv, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde între orele 9 și 16 chiar dacă locul de parcare este plătit. Cei care vor menține ridicat dispozitivul de blocare în intervalul de timp luni-vineri între orele 9 și 16 vor primi amendă de la 400 la 600 de lei.

În parcarea Fortuna din Centru, astăzi, în jurul orei 14, am văzut nu mai puțin de 20 de dispozitive de blocare ridicate, lucru care nu permitea parcarea altor mașini. Mai mult, conform regulamentului, ”dispozitivul de blocare este interzis în zona centrală a municipiului Pitești și în parcările stradale”.

Citiți și: Situație revoltătoare la o grădiniță din Pitești

Un echipaj de la Poliția Locală a fost solicitat să intervină în zonă. Piteștenii care au lăsat ridicate dispozitivele de blocare, împiedicând astfel accesul altor autoturisme, nu au fost, totuși, amendați.

”Trebuie să îi informăm pe piteșteni că a intrat regulamentul în vigoare, mulți nu știu. Ulterior, dacă vom constata alte abateri, vor fi aplicate sancțiuni”, precizează pentru publicația noastră Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Precizăm că ieri, exact în ziua în care noul regulament a intrat în vigoare, un piteștean a încercat să-l ”fenteze”, fiind amendat, însă, pentru modificarea dispozitivului de blocare. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache