NOR CURIER 930X122

municipiul pitești

ȘI-A PUS CUIE PE DISPOZITIVUL DE BLOCARE. NOI REGULI DE PARCARE, PRIMUL AMENDAT

Și-a pus cuie pe dispozitivul de blocare. Noi reguli de parcare, primul amendat.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Astăzi a intrat în vigoare noul regulament de parcări de reședință din Pitești. Potrivit noului regulament, începând de azi, de luni până vineri inclusiv, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde între orele 9 și 16 chiar dacă locul de parcare este plătit.

-“În parcarea de reședință deținătorul unui abonament de parcare are un drept exclusiv asupra acestuia în intervalul luni-vineri între orele 16 și 9, sâmbătă și duminică permanent. În restul timpului locul de parcare va putea fi utilizat și de alți deținători de autovehicule”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

-“Asigurarea exclusivității locului de parcare se face de către titularul abonamentului de parcare prin montarea dispozitivului unic de blocare a locului de parcare (…) Acesta se va menține ridicat doar în intervalul luni-vineri între orele 16 și 9, sâmbătă și duminică permanent”.

-Cei care vor menține ridicat dispozitivul de blocare în intervalul de timp luni-vineri între orele 9 și 16 vor primi amendă de la 400 la 600 de lei, precizează noul regulament.

Într-o parcare de reședință de pe strada Oituz din cartierul Războieni, un piteștean a încercat să „fenteze” regulile: nu a lăsat ridicat dispozitivul de blocare, dar, în schimb, a montat pe el cuie, lucru care, practic, face imposibilă parcarea altcuiva pe locul său între orele 9 și 16.

În această dimineață, în urmă cu puțin timp, Poliția Locală a trimis la fața locului un echipaj, care a dat o amendă de 400 de lei pentru modificarea dispozitivului de blocare.

„Nu vom tolera astfel de lucruri! Îi rugăm pe cetățeni să sune la Poliția Locală Pitești, la numerele 0248.210.230 sau 0348911, pentru a ne semnala eventuale situații similare. Vom trimite imediat un echipaj la fața locului”, ne declară Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90