930 x122 grota rece

budeasa

(VIDEO) O NOUĂ GRĂDINIŢĂ, INAUGURATĂ AZI ÎN BUDEASA

O nouă grădiniță, inaugurată azi în Budeasa. Astăzi a fost inaugurată Grădinița cu Program Normal Budeasa Mică. 18 copii au parte de o grădință dotată cu mobilier nou, grupuri sanitare moderne și cabinet medical.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

La festivitate au participat copiii care vor frecventa grădiniţa, părinţii lor, educatoarele, dar şi primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru, alături de oficialităţi județene (președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, inspectorul școlar general, Dumitru Tudosoiu, și senatorul Șerban Valeca).

Edilul Rachieru, a precizat, cu această ocazie, că ”Am văzut copii fericiți, încântați de ce au găsit. Îndemn părinții să-și lase copiii în Budeasa pentru că încercăm să le oferim condiții ca la oraș”.

Citiți și: Anunțul care schimbă tot pentru aceste familii din Pitești

Pe de altă parte, începând din anul școlar care a debutat azi, și Școala Gimnazială Gălășești din aceeași comună Budeasa beneficiază de condiții deosebite pentru desfășurarea activităților educative.

”Școala își primește micuții budișteni cu săli de clasă reabilitate, cu mobilier nou și grupuri sanitare moderne în interior, infrastructura școlară fiind, de altfel, și prioritatea investițională a Consiliului Judetean Argeș.”, preizează Biroul de Presă al Consiliului Județean (click pe imagini pentru mărire):

Ambele obiective au fost reabilitate și modernizate cu fonduri alocate de Consiliul Județean Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3