Donaris 930 x 122

Calea Drăgăşani

(VIDEO) OBSTACOL HORROR PENTRU ŞOFERI

Obstacol horror pentru şoferi. Prima trecere denivelată de pietoni din Piteşti se amenajează pe Calea Drăgăşani (Trivale – Smeura), în faţa complexului Capitol.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate astăzi, la orele prânzului. Şoferii care ajung în apropierea trecerii frânează şi circulă cu atenţie sporită, de teamă să nu lovească garda maşinii sau să îşi avarieze suspensiile.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Nu puţini şoferi sunt luaţi prin surprindere, evitând în ultima clipă intrarea cu viteză peste obstacol. Sunt, însă, şi cazuri de şoferi care nu au văzut la timp trecerea înălţată de pietoni, lucru care i-a făcut să trăiască o experienţă ca de off-road şi care le-a dat fiori reci pe şira spinării. S-a întâmplat aseară. Amănunte şi imagini, AICI. De altfel, şi la ora la care am filmat noi trecerea denivelată de pietoni fusese doar înălţată, dar nu şi vopsită cu semnele distinctive.

„Astfel de „opritoare” vor mai fi montate. Am început cu Calea Drăgăşani pentru că acolo se circula cu viteză foarte mare.”, declară primarul Cornel Ionică pentru ePiteşti. Primarul nu precizează, însă, care vor fi următoarele zone în care ar urma să fie amenajate astfel de treceri de pietoni.

Amintim că la sfârşitul lunii trecute Consiliul Local a adoptat o Hotărâre cu privire la modelul de treceri denivelate de pietoni care vor fi amenajate în Piteşti, conform unei decizii luată anterior de Comisia de organizare a circulaţiei în municipiu. Autorităţile locale speră ca prin această măsură în Piteşti să fie redus numărul accidentelor rutiere la trecerile de pietoni. Detalii, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3