930×122 CAPRA 5

apa canal

VIDEO: PERCHEZIŢII LA APĂ CANAL PITEŞTI

În această dimineaţă, procurori anticorupţie au descins la sediul Apă Canal Piteşti, unde au loc la această oră percheziţii.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

 

 

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Totodată, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins şi la primăria Ştefăneşti.

„Direcţia Naţională Anticorupţie efectuează cercetări într-un dosar referitor la extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare în judeţul Argeş, proiect la care oraşul Ştefăneşti a participat în calitate de beneficiar. Este vorba despre un dosar deschis de către procurorii anticorupţie în 2020 şi vizează modul în care s-a implementat proiectul şi maniera în care s-a derulat investiţia. Percheziţiile vor dura 10 zile, începând de astăzi, 1.10.2020. Constă în identificarea şi ridicarea de înscrisuri, precum şi verificarea sistemelor informatice din Compartimentele Contabilitate, Achiziţii-Investiţii, Urbanism şi Registru Agricol”, se precizează într-un comunicat emis de Primăria Ştefăneşti.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90