930×122 CAPRA 5

fc arges

(VIDEO) UPDATE: SUPORTERI CULCAȚI LA PĂMÂNT ȘI SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

(UPDATE): 47 de suporteri ai echipei Petrolul Ploiești au primit amenzi. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la aproape 25.000 de lei. 

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Polițiștii piteșteni, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”) și jandarmii au dus în această seară la sediul Poliției un grup de suporteri ai echipei Petrolul Ploiești. „Aceștia s-au manifestat recalcitrant în timp ce se aflau în zona unui local din municipiul Pitești”, informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului suporterii ploieșteni au fost puși să se întindă cu fața la pământ și ulterior duși la Poliție, „în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun”, precizează sursa citată.

Pe perioada operațiunii polițiștilor și a jandarmilor, traficul rutier pe bulevardul Brătianu în zona din vecinătatea Colegiului „Armand Călinescu” a fost blocat.

„Reamintim că legea 61 din 1991 privind norme de conviețuire socială sancționează adresarea de injurii, expresii jignitoare, amenințări cu acte de violență, provocarea de scandal și aruncarea de obiecte sau substanțe cu amendă cuprinsă între 200 și 1.000 de lei”, anunță Biroul de presă al Poliției Argeș.

În această seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești ar fi urmat să se joace FC Argeș-Petrolul Ploiești, derby din Liga a II-a de fotbal. Partida nu s-a mai disputat astăzi din cauza ceții dense, fiind amânată pentru mâine.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3