Jupiter 930 x 122

Pitesti

(VIDEO) POLIŢIA LOCALĂ RECIDIVEAZĂ!

Poliţia Locală recidivează! La o lună de la cea mai recentă neregulă (cea mai recentă depistată de noi) pe care a făcut-o în trafic (vezi AICI), Poliţia Locală Pitești încalcă din nou legea. Grosolan. 

Citiți și: RĂZBOIENI: PRINȘI ÎN FLAGRANT

În filmul pe care vi-l prezentăm, realizat pe strada Calea Depozitelor, se vede limpede ca lumina zilei cum o maşină a Poliţiei Locale Piteşti circulă pe contrasens, în spatele unui autoturism al cărui șofer încalcă aceeaşi regulă de circulaţie. Cu aceeași brutalitate ca polițistul. 

Citiți și: METEOROLOGII NE DAU FIORI

Am putea primi aceeaşi „scuză” ca în situaţia prezentată mai sus: „Erau în misiune!”. Ei bine, acelaşi răspuns vi-l dăm din nou: în misiune girofarurile trebuie aprinse! Însădin câte se pare, Poliţia Locală persistă în greșeală şi îşi face de cap în PiteştiDeşi ar trebui fie un exemplu pentru cetățeni, Poliția Locală Pitești, cu mult, foarte mult și de neiertat tupeu, încalcă regulile elementare din trafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu, declara anul trecut pentru publicația noastră  şoferii „nu vor mai avea voie facă stânga direct în intersecţia din zona pieţei en gross” de pe Calea Depozitelor (amănunte, AICI). Ce aveţi de spus despre colegii dumneavostră, domnule Aristănţoiu? Ei au voie? Sunt mai presus de lege?

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066