930 x122 grota rece

Pitesti

PITEȘTI: SCHIMBARE ÎN TRAFIC. POLIȚIA INFORMEAZĂ

UPDATE: La solicitarea ePitești, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, precizează: „După ce vor trece de barierele de cale ferată de la CNCD, mașinile care vor veni dinspre Calea Bascovului/strada Ion Câmpineanu nu vor mai avea voie să facă stânga direct în intersecția din zona pieței en gross, pe Depozitelor, ci mai întâi obligatoriu dreapta către sensul giratoriu de la pasajul rutier de la Podul Viilor, acolo unde vor putea întoarce.”

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Pitești: schimbare în trafic. În urmă cu puțin timp, Poliția Locală ne-a informat printr-un comunicat de presă:

„Pentru fluidizarea și decongestionarea traficului rutier din zona en gross – strada Depozitelor, Comisia de Sistematizare Rutieră Piteşti a hotărât ca, din data de 18.11.2016, vehiculele care circulă dinspre Calea Bascovului/strada Ion Câmpineanu către strada Depozitelor să efectueze virajul la dreapta spre sensul giratoriu, respectiv spre pasajul rutier Podul Viilor.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Rugăm participanţii la traficul rutier care tranzitează zona mai sus amintită să respecte atât indicatoarele rutiere, cât și semnalele poliţiştilor.”, transmite Poliția Locală Pitești. (Foto: strada Depozitelor)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • marian spune:

    ar fi bine sa se faca oleaca ordine si printre masinile patcate haotic pe sensul de mers catre bascov din zona pietei cncd
    de foarte multe ori este blocata chiar si a doua danda

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3