Donaris 930 x 122

contrasens

(VIDEO) POLIŢIŞTI LA TACLALE PE CONTRASENS

Poliţişti la taclale pe contrasens. Imaginile pe care vi le prezentăm au fost surprinse ieri pe drumul naţional care leagă Piteştiul de Drăgăşani.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Aproape de comuna Vedea, pe sensul către Piteşti, şoferul unui bolid a oprit maşina direct pe partea carosabilă pentru a-şi face nevoile. Un echipaj al Poliţiei Rurale a observat scena, a intrat cu maşina pe contrasens şi a oprit în faţa bolidului, dar agenţii şi-au dat seama că îl cunosc pe şofer.

În imagini se vede cum, cu maşina pe contrasens oprită, poliţiştii dau noroc cu şoferul pe care ar fi trebuit să îl sancţioneze, ba chiar îl „mângâie” prieteneşte pe spate.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Astfel de imagini nu ar trebui să fie pe drumurile din ţară, mai ales că Poliţia este chemată să apere şi să aplice legea, nu să o încalce.

Incidentul are loc la puţin timp după ce redactorii ePiteşti au surprins un alt echipaj al Poliţiei oprind maşina pe loc cu staţionare interzisă în Piteşti, pe bulevardul Eroilor (detalii, AICI). Şi câte astfel de scene nevăzute sau nebăgate în seamă de ceilalţi şoferi nu se petrec pe drumurile publice!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3