930×122 CAPRA 5

droguri

Video: Prinşi cu droguri de poliţiştii locali

UPDATE ORA 14.00: Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti, precizări despre intervenţia de pe Bulevardul Republicii: „Colegii aflaţi în patrulare, în zona Hotelului Muntenia, au observat cum o persoană a aruncat un ghiozdan dintr-un autoturism, fapt pe care l-au apreciat ca fiind suspect. Agenţii locali au pornit în urmărire, oprind maşina din care s-a aruncat bagajul aproximativ 200 de metri mai departe. Au fost traşi pe dreapta, moment în care unul din pasageri a aruncat sub maşină trei pliculeţe suspecte. Într-unul sunt nişte pastile albastre şi în celelalte substanţe vegetale susceptibile a fi droguri. În acest moment, sunt aşteptaţi poliţiştii de la Anti Drog”.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

 

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

 

În maşină se aflau cinci persoane, trei băieţi şi două fete, toţi tineri.

 

 

UPDATE: Prinşi cu droguri de poliţiştii locali. La locul cu pricina, a intervenit şi un echipaj al IPJ Argeş. La prima vedere, împricinaţii aveau asupra lor droguri sintetice (posibil, Ecstasy), dar şi vegetale. Oamenii legii au delimitat zona şi încep cercetările.

În urmă cu puţin timp, un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti a depistat mai multe persoane care deţineau droguri.

 

 

Intervenţia a avut loc în centrul Piteştiului, pe Bulevardul Republicii, lângă Şcoala Populară de Arte şi Meserii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90