930 x122 grota rece

protest

(VIDEO) PROTEST LA SPITALUL JUDEȚEAN: ”HOȚII, HOȚII!”

Protest la Spitalul Județean: ”Hoții, hoții!” La Spitalul Județean de Urgență din Pitești a avut loc în urmă cu puțin timp un protest spontan. Au participat asistenți, infirmieri și personal TESA de la toate secțiile spitalului.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Protestatarii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la legea salarizării și la noul regulament de sporuri, care, reclamă ei, au dus la apariția unor inechități și la scăderea câștigurilor lor salariale. ”Hoții, hoții!”, au scandat, printre altele, protestatarii.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Adrian Stoiculescu, directorul medical al Spitalului Județean, a discutat cu angajații nemulțumiți.

Vă reamintim că luna trecută la Spitalul Județean de Urgență din Pitești s-a desfășurat, din același motiv, o grevă de avertisment (amănunte și imagini, AICI). Greva a provocat, la momentul respectiv, reacții negative în mediul online (subiectul, pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3