Donaris 930 x 122

buget

VIDEO: Război în Parlament, la dezbaterea bugetului pe 2021: „Alocații!”

UPDATE: „Domnule prim-ministru, un mincinos mai patologic decât dumneavoastră nu cred că am cunoscut. Sunteți la guvernare de un an și jumătate, ați fost ministru de finanțe în cabnetul Orban. Știți foarte bine că sunt nepoatele, amantele și politrucii dumneavoastră în statul român. Am înțeles că PSD fură din buget. Mi-aduc aminte de UNIFARM: nu PSD ținea oamenii în casă în timp ce voi furați”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu 

Citiți și: Protestatarii #rezist, protest în Parlament!

Știrea inițială:

A început un adevărat război în Parlament. La acesată oră se dezbate bugetul pe 2021.

Citiți și: La nunți, doar cu certificatul de vaccinare în portofel

„Vă spun că acest buget este cea mai importantă realizare; este primul buget al unei guvernări de patru ani. (…) Este responsabilitatea mea să mă asigur că PNL e va achita față de electorat. Bugetul are două elemente la care țin foarte mult. Va începe reforma în toate cotloanele statului român. Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din buget, din bani publici. A doua reprezintă o declarație dermă că drumul României este în Europa și niciunde altundeva și în NATO. Garantăm românilor reformă și securitate”, a declarat premierul Florin Cîțu.

„Alocații! Alocații! Alocații!”, s-a strigat în sală,  din tabăra PSD

„N-ați depășit vârsta alocațiilor Eu credeam că sunt pentru copii, dar văd că le vreți alocații….Vreți bani de buzunar”, a răspuns prim-ministrul.

Câțu a vorbit și despre reforma sistemului bugetar.

„Dispare sistemul de sporuri așa cum este el implementat azi. Cel mai important este să ne asigurăm că cei care își fac treaba sunt bine remunerați…. Vom fi mai puțini oameni în consiliile de administrație”, spune premierul.

Social-democrații i-au adus lui Ludovic Orban două păpuși, ca să atragă atenția că nu au fost majorate alocațiile.

„Sunt probabil păpusile pe care le-ați manipulat”, a replicat Orban.

 (Vezi, LIVE, ce spune premierul Florin Cîțu despre proiectul de buget!).

 

 

 

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441