930 x122 grota rece

exercițiu

(VIDEO) REVOLTĂ PE EXERCIȚIU: ”NU MAI SUPORTĂM!”

Revoltă pe Exercițiu: ”Nu mai suportăm!”. Locatarii din blocurile  D18 și D20 de pe strada Exercițiu sunt de-a dreptul revoltați. Motivul? Un bărbat distruge băncile blocurilor respective pentru ca lumea să nu se mai strângă seara în zonă.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Potrivit reclamațiilor, un locatar din blocul D20 murdărește periodic băncile, proaspăt reabilitate, cu ulei și nu numai. Băncile au devenit astfel, inutilizabile, iar cetățenii cer ca autoritățile competente să ia măsuri. ”Nu mai suportăm! Trebuie ca cineva să facă ceva cu omul acesta.” a fost plângerea câtorva locatari.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Nu este singurul caz în care oamenii își bat jos de bunurile orașului. Poliția Locală, Administrația Domeniului Public (ADP) și chiar Primăria trebuie să se implice mai mult pentru ca aceste situații să nu se mai repete. Bineînțeles, oamenii iresponsabili și certați cu bunul-simț merită sancțiuni aspre.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90