Donaris 930 x 122

angajati

(VIDEO) RUȘINE: MUNCITORI DE LA SALPITFLOR, SOMN DE VOIE ÎN PLINĂ STRADĂ!

Rușine: Muncitori de la Salpitflor, somn de voie în plină stradă. Scene revoltătoare, penibile, lipsite de bun simț au fost surprinse în urmă cu aproximativ 30 de minute de o echipă de teren a ePitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav în Craiovei! Două mașini praf!

Doi muncitori de la Salpitflor Green SA, societate a Primăriei, trăgeau un pui de somn în sensul giratoriu din intersecția străzilor Calea Craiovei și Gheorghe Doja (din cartierul piteștean Craiovei). La câțiva metri distanță de cei doi somnoroși tronează și maldărul de gunoi.

Imaginile următoare nu au nevoie de alte comentarii:

Citiți și: Scutire importantă pentru acești angajați!

Domnule Gabriel Sabie, președinte al Consiliului de Administrație din cadrul Salpitflor Green SA Pitești, nu vă este rușine când vedeți aceste imagini? Așa aveți grijă de spațiile verzi din oraș? Dormind? Și nu oricum, ci pe banii piteștenilor?

”Piteștiul are tradiția curățeniei și a spațiilor verzi, dispunând de parcuri și grădini renumite.”, se arată pe site-ul Sapitflor. Serios?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90