930×122 CAPRA 5

fc arges

(VIDEO) S-A VOTAT! DECIZIE PENTRU FC ARGEȘ

S-a votat! Decizie pentru FC Argeș.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Reunit în ședință extraordinară special pe această temă, Consiliul Local Pitești a aprobat cu unanimitate de voturi, în urmă cu puțin timp, o nouă ofertă pentru cumpărarea brandului FC Argeș. Noua ofertă pentru Ministerul Finanțelor Publice este de 550.000 de lei + TVA.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Asta în condițiile în care cel mai recent preț cerut de Fisc se ridică la 549.504 lei + TVA.

Amintim că oferta anterioară, de 350.000 de lei, a fost respinsă recent de Ministerul Finanțelor Publice (principalul creditor la FC Argeș). Și prima ofertă a avut aceeași soartă.

Municipalitatea a anunțat că vrea să preia brandul FC Argeș pentru a-l atribui echipei de fotbal SCM Piteşti (echipa Primăriei), care a promovat recent în Liga a II-a. Amănunte despre acest subiect, AICI. Termenul până la care se poate face schimbarea de nume din SCM Pitești în FC Argeș este 30 iunie 2017, potrivit primarului Cornel Ionică.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3