New Profesional Consult 930 x 122

simfonia lalelelor

(VIDEO) SIMFONIA LALELELOR: TRIBUNE CA LA COMUNIȘTI, POLIȚIE CA LA „BALAMUC”

Simfonia Lalelelor: Tribune ca la comuniști, Poliție ca la „balamuc”. În Piața Primăriei Pitești este așteptată să înceapă așa-numita „paradă a florilor”, care va precede deschiderea oficială a ediției din acest an (a 42-a) a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

Oficialitățile PSD-iste au urcat în tribuna de tip comunist cerută de primarul Piteștiului, Cornel Ionică. Printre alții, alături de primar în tribună se află vicepremierul Ana Birchall, europarlamentarul Gabriela Zoană, deputatul Cătălin Rădulescu „Mitralieră” și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu. La eveniment asistă și prefectul Argeșului, Emilian Dragnea, care provine din PSD. Sunt prezenți și invitați din străinătate.

Deși își confirmase prezența, cel puțin până la această oră președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, nu a venit.

Citiți și: 146.000 € pentru ,,Simfonia Lalelelor”!

Vis-a-vis, o altă tribună, similară, este pentru cetățeni.

La o primă vedere, remarcăm că viceprimarul Sorin Apostoliceanu, care a solicitat desființarea tribunelor ceaușistoide, aflat în război deschis cu colegul său din PSD primarul Cornel Ionică, nu a urcat în tribuna oficială. Nici Ludovic Orban, președintele PNL, prezent și el la festivitate.

Amintim că președintele României, Klaus Iohannis, a declinat invitația primarului Cornel Ionică de a participa la ceremonia inaugurală a Simfoniei Lalelelor 2019.

Mai constatăm ceva: Poliție Locală și Jandarmerie, câtă frunză și iarbă! Nu înțelegem rostul unui număr atât de mare de polițiști și jandarmi!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90