New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

CORNEL IONICĂ, SCHIMBARE NĂUCITOARE PENTRU SIMFONIA LALELELOR

Cornel Ionică, schimbare năucitoare pentru Simfonia Lalelelor. La această oră, primarul Cornel Ionică și viceprimarul Laurențiu Zidaru, în absența viceprimarului Sorin Apostoliceanu, susțin o conferință de presă, al cărei principal subiect este Simfonia Lalelelor 2019.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Întors în funcția de primar al Piteștiului, Cornel Ionică îl contrazice pe Sorin Apostoliceanu, care, în scurta perioadă în care a condus interimar Primăria, a anunțat că în Piața Primăriei nu va mai fi amenajată nicio tribună oficială pentru festivitatea de deschidere a Simfoniei. Ionică va face nu o tribună, ci două, fix ca anul trecut: una pentru oficialități și o alta pentru cetățeni.

De-a lungul timpului, membri ai societății civile și o parte a presei au cerut Primăriei să renunțe la tribunele care amintesc de epoca ceaușistă.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

Amintim că, deși sunt colegi în PSD, Cornel Ionică și Sorin Apostoliceanu au ajuns „la cuțite”. În perioada în care a fost primar interimar, Apostoliceanu a făcut acuzații grave la adresa lui Ionică.

Pe 22 martie 2019, Sorin Apostoliceanu afirma că în cazul în care Cornel Ionică va reveni în funcția de primar, va colabora cu acesta doar „instituţional”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3