930 x122 grota rece

podul viilor

(VIDEO) SITUAȚIE CRITICĂ LA PODUL VIILOR

Situație critică la Podul Viilor. Și în această dimineață s-au format coloane de mașini în zona Podul Viilor din Pitești.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Deși la fața locului s-au aflat polițiști care au dirijat circulația, a fost mare aglomerație. Exasperați de blocaj, șoferii și-au pierdut răbdarea și au început să claxoneze.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Zi de zi, la orele de vârf, aglomerația sufocă circulația rutieră în zona Podul Viilor. Este o situație care persistă de mai multă vreme și pe care construirea pasajului rutier a atenuat-o doar în mică măsură. Primăria a anunțat că pentru rezolvarea problemei vrea construirea unui nou pod rutier peste râul Argeș.

Actualul pod este singura cale de legătură dintre Piteşti şi zonele către comuna Mărăcineni şi orașul Ştefăneşti.

Construirea unui nou pod este, însă, un proiect pe termen lung, iar la această oră nimeni nu poate spune când ar fi posibilă concretizarea ideii. La proiect participă Primăria Piteşti, Primăria Mărăcineni şi Consiliul Judeţean Argeş.

În weekend-uri, aglomerația este provocată și de lucrările de reparații care au loc sâmbăta și duminica la podul peste râul Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3