New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

(VIDEO) ȘOFERI CU TUPEU NESIMȚIT, AMENDAȚI

Agenți ai Poliției Locale Pitești le-au dat astăzi amenzi șoferilor care și-au parcat autoturismele pe trotuare pe strada Mircea Eliade din municipiu (varianta Găvana).

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Au fost date „patru sancțiuni contravenționale pentru oprire, cuprinse între 290 și 435 de lei, plus câte două puncte la permis”, conform purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Astfel de acțiuni se desfășoară zilnic în Pitești și vor continua și în perioada următoare. „Facem apel la cetățeni să fie mai disciplinați. Aceste parcări pe care ei le fac le numim lipsă de bun-simț”, adaugă Aristănțoiu.

Am atras atenția asupra acestui subiect în repetate rânduri (un exemplu, AICI). Deficitul de locuri de parcare nu este o scuză pentru ca șoferii să ocupe în totalitate trotuarele, punându-i în pericol pe pietoni, care sunt nevoiți să meargă pe partea carosabilă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90