Donaris 930 x 122

audieri

(VIDEO) SPARGERE LA PIZZERIA MAESTRO, AZI NOAPTE

Spargere la pizzeria Maestro, azi noapte. În cursul nopții, polițiștii Secției 1 din Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că la pizzeria Maestro (de pe strada Pasajul Teiuleanu din centrul Piteștiului, vis-a-vis de Prefectură) a fost declanșată alarma ca urmare a pătrunderii prin efracție.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Veniți la fața locului pentru cercetări, polițiștii au stabilit că o persoană a pătruns în pizzerie prin forțarea sistemului de asigurare al unui geam și a furat 600 de lei.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Pitești, bănuit că ar fi autorul faptei. Suspectul se află la această oră la sediul Poliției pentru audieri. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„Reamintim importanța asigurării corespunzătoare a obiectivelor, în sensul respectării legislației din domeniul pazei obiectivelor și bunurilor și al protecției persoanelor”, transmite Poliția Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA