Comdata 930 x 122

Caravana Tinereţii

(VIDEO) SUPER SPECTACOL ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Super spectacol în centrul Piteștiului. Ziua Națională a Tineretului a fost marcată astăzi în Pitești prin dans, muzică și multă voie bună în cadrul evenimentului „Caravana Tinereții”.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Carnavalul stradal s-a desfășurat pe traseul Casa de Cultură a Studenţilor – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (strada Griviţei) – Consiliul Judeţean Argeș – Piaţa Primăriei.

Evenimentul a inclus o serie de momente culturale, artistice și sportive, schițe de teatru, coregrafii de dans, demonstraţii sportive și zumba în spaţii nonconvenţionale.

Citiți și: (VIDEO) DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

Printre participanţii la paradă îi amintim pe Starfix, Andrei Magician, clubul Latin Street Dance, trupa de teatru „Robertino”, trupa de teatru AD-HOC, Stars models, ansamblul de dansuri populare Muguraş – Marin Scarlat, cantautorul Tiberiu Hărăguş şi o parte a grupului pe care îl coordonează – Folk P620, Kendama – Piteşti Squad, Roxana Copaci și Alexandru Lică (locul II la „Dansez pentru tine”).

Comdata 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066