New Profesional Consult 930 x 122

Caravana Tinereţii

(VIDEO) SUPER SPECTACOL ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Super spectacol în centrul Piteștiului. Ziua Națională a Tineretului a fost marcată astăzi în Pitești prin dans, muzică și multă voie bună în cadrul evenimentului „Caravana Tinereții”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Carnavalul stradal s-a desfășurat pe traseul Casa de Cultură a Studenţilor – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (strada Griviţei) – Consiliul Judeţean Argeș – Piaţa Primăriei.

Evenimentul a inclus o serie de momente culturale, artistice și sportive, schițe de teatru, coregrafii de dans, demonstraţii sportive și zumba în spaţii nonconvenţionale.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Printre participanţii la paradă îi amintim pe Starfix, Andrei Magician, clubul Latin Street Dance, trupa de teatru „Robertino”, trupa de teatru AD-HOC, Stars models, ansamblul de dansuri populare Muguraş – Marin Scarlat, cantautorul Tiberiu Hărăguş şi o parte a grupului pe care îl coordonează – Folk P620, Kendama – Piteşti Squad, Roxana Copaci și Alexandru Lică (locul II la „Dansez pentru tine”).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3