Donaris 930 x 122

bazin

(VIDEO) SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ AZI LA BAZIN

Surpriză neplăcută azi la bazin. Având în vedere zilele libere și vremea frumoasă și caldă, municipalitatea se aștepta ca în această perioadă lumea să vină în număr mare la ștrandurile din Pitești, deschise ieri.

Citiți și: Pitești. Apariție surprinzătoare în locul unui bar celebru care va fi demolat

Surpriză neplăcută, însă, pentru municipalitate, care, firesc, vrea încasări cât mai mari de pe urma biletelor de acces! Cel puțin astăzi, la orele prânzului, și cel puțin la unul dintre cele trei ștranduri ale municipalității (cel mai vechi, de pe strada Costache Negri, de lângă Bazinul Olimpic) era aproape pustiu, după cum puteți vedea în imagini.

Citiți și: Pitești. Proiect ambițios: Fără cabluri pe stâlpii din oraș

Este posibil, însă, ca situația să se schimbe, în bine, în weekend, dacă nu cumva majoritatea piteștenilor au optat în această mini-vacanță pentru alte variante de petrecere a timpului liber în oraș sau pentru diferite destinații din afara orașului (munte, mare, la țară).

Amintim că tarifele de intrare sunt aceleași ca anul trecut: intrarea generală costă 7 lei, iar pentru studenți, elevi și pensionari, 4 lei.

Bazinele în aer liber ale municipalității sunt deschise zilnic, între orele 8 și 20.

Municipalitatea are baze de agrement în aer liber în zonele Trivale, Costache Negri (foto) şi Tudor Vladimirescu.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache