930×122 CAPRA 5

bazin

(VIDEO) SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ AZI LA BAZIN

Surpriză neplăcută azi la bazin. Având în vedere zilele libere și vremea frumoasă și caldă, municipalitatea se aștepta ca în această perioadă lumea să vină în număr mare la ștrandurile din Pitești, deschise ieri.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Surpriză neplăcută, însă, pentru municipalitate, care, firesc, vrea încasări cât mai mari de pe urma biletelor de acces! Cel puțin astăzi, la orele prânzului, și cel puțin la unul dintre cele trei ștranduri ale municipalității (cel mai vechi, de pe strada Costache Negri, de lângă Bazinul Olimpic) era aproape pustiu, după cum puteți vedea în imagini.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Este posibil, însă, ca situația să se schimbe, în bine, în weekend, dacă nu cumva majoritatea piteștenilor au optat în această mini-vacanță pentru alte variante de petrecere a timpului liber în oraș sau pentru diferite destinații din afara orașului (munte, mare, la țară).

Amintim că tarifele de intrare sunt aceleași ca anul trecut: intrarea generală costă 7 lei, iar pentru studenți, elevi și pensionari, 4 lei.

Bazinele în aer liber ale municipalității sunt deschise zilnic, între orele 8 și 20.

Municipalitatea are baze de agrement în aer liber în zonele Trivale, Costache Negri (foto) şi Tudor Vladimirescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90