930×122 CAPRA 5

politia

(VIDEO) TÂLHĂRIE ÎN PRUNDU. VERDICT

Tâlhărie în Prundu. Tânărul acuzat de tâlhărie calificată, incident care ar fi avut loc la începutul acestei luni în parcul din cartierul piteștean Prundu, a scăpat, ca măsură preventivă, doar cu un control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cu alte cuvinte, va fi cercetat și judecat în libertate, dar cu anumite restricții și cu obligația de a se prezenta la Poliție după un anumit program.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Amintim că Poliția îl reținuse pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior l-a prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri cu caracter preventiv.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Poliţiştii au stabilit că pe 2 iulie 2017 tânărul (Ion Marcel Nistor, din comuna argeșeană Bârla), în timp ce se afla într-un parc din cartierul piteștean Prundu, și-ar fi deposedat un prieten (tot de 20 de ani, din comuna Tufeni, din județul Olt) de un telefon mobil. Pentru a păstra telefonul, și-ar fi ameninţat prietenul cu un briceag. Mai multe amănunte, AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3