New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

(VIDEO) TE ÎNVAȚĂ MESERIE! CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI

Te învață meserie! Curs de succes în Pitești. O pasiune se întreţine şi se cultivă în permanență. Dacă eşti pasionat sau pasionată de tehnica de aranjare a părului şi de hair style şi îţi doreşti să urmezi o carieră în domeniu, Profesional New Consult vine în întâmpinarea ta cu acest curs complex, care se bazează 80% pe partea practică și 20% pe partea teoretică.

Citiți și: Curs acreditat stilist protezist unghii cu gel, în Pitești

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spălat, vopsit, tratamente specifice fiecărui tip de păr, dar şi cunoaşterea corectă a instrumentarului de lucru și folosirea corespunzătoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate la cursul de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane, fiecare cursant având prilejul de a exersa şi de a învăţa prin studiu practic.

Vei învăța toată gama de coafuri adaptate fiecărei lungimi de păr și formei feței. În această secțiune sunt incluse și cocurile, împletiturile și combinațiile între ele.

Citiți și: Ultimele locuri! Curs acreditat de maseur/ masaj în Pitești

CURS DE HAIR STYLE ÎN PITEȘTI

CURS DE HAIR STYLE ÎN PITEȘTI

Gepostet von ePitesti.ro am Montag, 4. Juni 2018

Doar la Profesional New Consult vei găsi săli dotate întocmai ca în saloanele de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practică, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, care te vor îndruma pe parcursul derulării sesiunii de formare profesională.

La aceasta mai adăugăm o echipă dedicată, care îți va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte.

Mai multe detalii despre curs poți obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult – Piteşti, la următoarele coordonate:

Numere de telefon: 0784.333.777, 0758.490.490 sau 0784.045.025

E-mail: [email protected]

Website: www.profesionalnewconsult.ro

Adresă: bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Frizer

Curs Stilist Unghii

Curs Machiaj, MakeUp

Curs Aplicare Gene (fir cu fir, 2D, 3D).

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90