catalog

(VIDEO) TUDOSOIU, PROIECT REVOLUȚIONAR. VA FI SCHIMBARE MAJORĂ ÎN ȘCOLILE PITEȘTENE

Tudosoiu, proiect revoluționar. Va fi schimbare majoră în școlile piteștene. Catalogul electronic – o modalitate prin care părinții ar putea fi informați în timp real asupra situației școlare a copiilor lor (despre notele și/sau absențele acestora).

Citiți și: Școlile rămân deschise și peste pragul de 6 la mie

Este o propunere pe care o are Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș și consilier municipal. ”Cred că ar putea exista o preocupare pentru noi. Cred că nu ar fi rău să inițiem un studiu de fezabilitate pe nevoia pe care am avea-o și la nivelul Piteștiului, măcar pentru elevii de ciclu gimnazial și liceal”, afirmă Tudosoiu în legătură cu acest proiect, pentru materializarea căruia propune finanțare de la bugetul local.

Dintre cei aproape 35.000 de copii înscriși în sistemul de învățământ preuniversitar din Pitești (de la grădiniță și până la liceu), proiectul catalogului electronic ar viza aproximativ 17.000 de elevi.

Citiți și: „Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia”

Ideea de catalog electronic în unitățile de învățământ din Pitești este inclusă și în strategia de dezvoltare a municipiului Pitești – Smart City, potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu. Mai multe detalii, în următorul material video, realizat de Mihai Neacșu:

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441