New Profesional Consult 930 x 122

catalog

(VIDEO) TUDOSOIU, PROIECT REVOLUȚIONAR. VA FI SCHIMBARE MAJORĂ ÎN ȘCOLILE PITEȘTENE

Tudosoiu, proiect revoluționar. Va fi schimbare majoră în școlile piteștene. Catalogul electronic – o modalitate prin care părinții ar putea fi informați în timp real asupra situației școlare a copiilor lor (despre notele și/sau absențele acestora).

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Este o propunere pe care o are Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș și consilier municipal. ”Cred că ar putea exista o preocupare pentru noi. Cred că nu ar fi rău să inițiem un studiu de fezabilitate pe nevoia pe care am avea-o și la nivelul Piteștiului, măcar pentru elevii de ciclu gimnazial și liceal”, afirmă Tudosoiu în legătură cu acest proiect, pentru materializarea căruia propune finanțare de la bugetul local.

Dintre cei aproape 35.000 de copii înscriși în sistemul de învățământ preuniversitar din Pitești (de la grădiniță și până la liceu), proiectul catalogului electronic ar viza aproximativ 17.000 de elevi.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Ideea de catalog electronic în unitățile de învățământ din Pitești este inclusă și în strategia de dezvoltare a municipiului Pitești – Smart City, potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu. Mai multe detalii, în următorul material video, realizat de Mihai Neacșu:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90