Donaris 930 x 122

auto

(VIDEO) TUPEU EXTREM PE TRIVALE

Tupeu extrem pe Trivale. Fără jenă, fără a se gândi că pot pune în pericol pietonii, unii șoferi confundă parcul Trivale cu un drum pe care se poate circula oricum, la orice oră. Am mai semnalat situații similare și cu alte ocazii (detalii, AICI).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Astăzi, în jurul prânzului, în parcul din pădurea Trivale din Pitești, printre părinții cu copii, printre bătrâni și bicicliști, și-au făcut loc o dubă și un Matiz, asta deși aici accesul autoturismelor este interzis. Într-adevăr, mașinile de marfă au acces pe strada Trivale, dar doar până la ora 10, pentru a aproviziona societățile comerciale din zonă.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Am luat legătura cu Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, care ne-a precizat că cei doi șoferi vor fi sancționați.

”Zona este monitorizată video de Poliția Locală. În baza filmărilor pe care le deținem, conducătorii auto vor fi chemați la sediul instituției. Sancțiunea care li se poate aplica este cuprinsă între 290 și 435 de lei, la care se adaugă și 2 puncte de penalizare la permis.”, precizează Aristănțoiu într-o declarație pentru ePitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3