New Profesional Consult 930 x 122

interzis

(VIDEO) ILEGAL ÎN PARCUL TRIVALE

Ilegal în parcul Trivale. Vremea frumoasă îi determină pe piteșteni să își petreacă o parte din timp în aer liber. Una dintre puținele opțiuni din Pitești este în acest sens parcul Trivale. Din păcate, și aici există o problemă: fără jenă, fără să se gândească la posibile accidente, angajații Ocolului Silvic Pitești intră cu autoturismele pe interzis, deși în zonă ar putea fi copii (ținând cont de faptul că este un parc!).

Citiți și: Țigările electronice, interzise în toate spațiile publice închise! Sancțiuni record

Surpinsă în timp ce trecea cu autoturismul într-o zonă interzisă de lângă Schitul din Trivale (după cum se observă pe un indicator), o angajată a Ocolului susține că este perfect legal modul în care procedează.

Citiți și: Nouă regulă pentru șoferii din România

Realitatea este, însă, alta! Am luat legătura atât cu reprezentanți ai Primăriei Pitești, cât și cu ai Poliției Locale.

”Nu există cadru legal pentru a circula cu mașinile în parcul Trivale acolo unde sunt indicatoare cu semnul interzis, indiferent că este vorba de angajați ai Ocolului Silvic, al cărui sediu este în zonă, fie că este vorba de simplii cetățeni.”, ni s-a comunicat din partea ambelor instituții.

Am încercat să obținem un punct de vedere oficial și de la Ocolul Silvic Pitești. Am avut o discuție telefonică cu o doamnă angajată a instituției, doamnă care nu a vrut să ne spună ce funcție deține și nici cum se numește. În cele din urmă, și angajata ne-a recunoscut că ”nu avem un cadru legal, însă vom face o adresă către Primărie pentru a putea circula fără probleme.”

Cu alte cuvinte, chiar un reprezentant al Ocolului Silvic recunoaște că ceea ce fac angajați ai instituției este ilegal. În aceste condiții, întrebarea este simplă: de ce nicio autoritate nu a luat măsuri? În cazul unui posibil accident, cine ar fi responsabil? Primăria, Poliția Locală, Ocolul Silvic Pitești?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90