Donaris 930 x 122

interzis

(VIDEO) ILEGAL ÎN PARCUL TRIVALE

Ilegal în parcul Trivale. Vremea frumoasă îi determină pe piteșteni să își petreacă o parte din timp în aer liber. Una dintre puținele opțiuni din Pitești este în acest sens parcul Trivale. Din păcate, și aici există o problemă: fără jenă, fără să se gândească la posibile accidente, angajații Ocolului Silvic Pitești intră cu autoturismele pe interzis, deși în zonă ar putea fi copii (ținând cont de faptul că este un parc!).

Citiți și: ȘI-A PIERDUT COPILUL ÎN PARCUL TRIVALE. UNDE L-AU GĂSIT PATRULELE

Surpinsă în timp ce trecea cu autoturismul într-o zonă interzisă de lângă Schitul din Trivale (după cum se observă pe un indicator), o angajată a Ocolului susține că este perfect legal modul în care procedează.

Citiți și: RANITIDINA, INTERZISĂ ÎN FARMACIILE DIN ROMÂNIA

Realitatea este, însă, alta! Am luat legătura atât cu reprezentanți ai Primăriei Pitești, cât și cu ai Poliției Locale.

”Nu există cadru legal pentru a circula cu mașinile în parcul Trivale acolo unde sunt indicatoare cu semnul interzis, indiferent că este vorba de angajați ai Ocolului Silvic, al cărui sediu este în zonă, fie că este vorba de simplii cetățeni.”, ni s-a comunicat din partea ambelor instituții.

Am încercat să obținem un punct de vedere oficial și de la Ocolul Silvic Pitești. Am avut o discuție telefonică cu o doamnă angajată a instituției, doamnă care nu a vrut să ne spună ce funcție deține și nici cum se numește. În cele din urmă, și angajata ne-a recunoscut că ”nu avem un cadru legal, însă vom face o adresă către Primărie pentru a putea circula fără probleme.”

Cu alte cuvinte, chiar un reprezentant al Ocolului Silvic recunoaște că ceea ce fac angajați ai instituției este ilegal. În aceste condiții, întrebarea este simplă: de ce nicio autoritate nu a luat măsuri? În cazul unui posibil accident, cine ar fi responsabil? Primăria, Poliția Locală, Ocolul Silvic Pitești?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441