930×122 CAPRA 5

bulevardul nicolae bălcescu

(VIDEO) TUPEU MAXIM! TAXIMETRIST-PERICOL PUBLIC ÎN PITEȘTI

Dorința de a civiliza traficul rutier în Pitești îi determină pe șoferii responsabili să ne ceară să mediatizăm exemplele negative.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Cea mai recentă sesizare în acest sens pe adresa redacției noastre a venit din partea lui Ciprian Glință. Camera de pe bordul autoturismului condus de cititorul nostru a surprins imagini cu mai multe cazuri.

În ordinea în care apar pe imagini, este vorba despre un șofer care, pe bulevardul Republicii, în zona Gării Sud, trece pe culoarea roșie a semaforului deși pietonii se aflau deja pe „zebră”, despre un taximetrist care, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, intră brusc și cu tupeu maxim în sensul giratoriu deși nu are prioritate (accidentul fiind evitat în ultima clipă de către șoferul din lateral, care circulă regulamentar) și despre un alt șofer care, deplasându-se pe strada Exercițiu, deși are semnul ”obligatoriu la stânga”, își vede liniștit de drum. Priviți imaginile:

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Din păcate, nici măcar accidentele grave, unele mortale, nu îi sensibilizează pe „bizonii” din trafic. Probleme similare au mai fost semnalate de publicația noastră. Amănunte și imagini, AICI și AICI.

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro informații și imagini care pot deveni o știre. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90