930×122 CAPRA 5

cni

(VIDEO) UN NOU POD VA FI CONSTRUIT ÎN ARGEȘ

Un nou pod va fi construit în Argeș. Compania Națională de Investiții (CNI) va finanța construirea unui pod între orașul Mioveni și comuna Davidești. Anunțul îl face primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

“În urma analizei documentației și a proiectului înaintate de Primăria Mioveni, Compania Națională de Investiții, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale, a demarat procedurile tehnice și administrative de preluare a amplasamentului și de asigurare a condițiilor în vederea executării în cartierul Racovița a unui pod rutier peste râul Argeșel, între DN 73D și DC 85, care va face legătura între Mioveni și Davidești.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Investiția urmează să fie realizată și finanțată de Compania Națională de Investiții, prin „Programul național de construcții de interes public sau social”.

Conform proiectului avizat, noul pod va avea o lungime de 81,20 m și o lățime de 13 m, cu două benzi de circulație, încadrate de trotuare pietonale. Podul va avea o deschidere de 73 m și 35,50 m înălțime. Suprafața totală a podului va fi de 6.600 mp, incluzând drumul amenajat și rampele de acces.

Durata de realizare a podului este de 24 de luni, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 18 luni”, transmite primarul Mioveniului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90