930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT FEROVIAR, IMPACT VIOLENT

UPDATE: Accident feroviar, impact violent. „Un tânăr de 23 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DC 84, din direcția DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov către Țițești, nu ar fi oprit pentru a se asigura la trecerea la nivel cu calea ferată (fără bariere) și ar fi fost acroșat de un tren Regio, care circula din direcția Golești către Câmpulung.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urma accidentului, dintre cele trei persoane aflate în autoturism, o femeie de 39 de ani a fost rănită ușor și transportataă la spital”, precizează Poliția Argeș. Cercetările continuă la fața locului.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un accident feroviar s-a produs în comuna Țițești.

Un autoturism a fost lovit de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate, potrivit primelor informații.

În mașină ar fi fost trei persoane, care ar fi reușit să iasă din autoturism în siguranță. La fața locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, un altul cu ambulanță, dar și polițiști.

Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90