Donaris 930 x 122

dealuri

(VIDEO) UPDATE: DEALURILE DIN ȘTEFĂNEȘTI AU ARS PE ZECI DE HECTARE

UPDATE: Dealurile din Ștefănești au ars pe zeci de hectare. Nu mai puțin de 65 de hectare de vegetație uscată au ars pe dealurile din zonele Marcea, Rusești și Berecheți din Ștefănești.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Flăcările ajunseseră până în apropierea caselor și a pădurii, precizează ISU Argeș.

Pompierii urmează să stabilească de la ce au izbucnit incendiile. Însă, cel mai probabil, ca și în urmă cu 9 zile, persoane iresponsabile au dat foc la vegetație pentru a face ”curățenie”. Amenda pentru astfel de fapte este cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei, conform sursei citate.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Au izbucnit din nou incendii de vegetație uscată pe dealurile din orașul argeșean Ștefănești, în zonele Rusești și Marcea.

Aproximativ 30 de pompieri acționează la această oră la fața locului. Arde vegetația uscată pe o suprafață de circa 10 hectare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care ne furnizează informația, a dat publicității și imagini de la intervenție:

Amintim că recent cinci echipaje formate din peste 20 de pompieri au acționat în aceleași zone pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90