930X122 MAIA

bătută

(VIDEO) UPDATE: EXCLUSIV. FEMEIE UMILITĂ ȘI BĂTUTĂ ÎN ZONA PASAJULUI MAGNOLIA. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

UPDATE: În urma vizionării imaginilor publicate de ePitești, Poliția Argeș ne informează că va fi deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe și că cercetările vor continua. Poliția face referire la infracțiunile prevăzute în articolul 193 al Codului Penal:

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

„Lovirea sau alte violenţe

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”. 

O scenă șocantă a fost filmată azi după-amiază de un cititor al publicației noastre în zona centrală a municipiului Pitești.

O femeie a fost bătută de un bărbat, în plină stradă, pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona pasajului pietonal Magnolia, pe partea cu stația taxi. Individul a tras-o de păr, a lovit-o, ba chiar a aruncat-o, la un moment dat, într-un coș de gunoi. După cum veți putea vedea în următoarele imagini, femeia a strigat după ajutor. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Speriați de ceea ce văd, martorii au chemat autoritățile. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, cei doi fiind duși la Secția 1 de Poliție din Pitești.

Contactat de publicația noastră, Biroul de presă al Poliției Argeș confirmă că scena a avut loc azi după-amiază și că atât agresorul, cât și victima au ajuns la Secția 1. Bărbatul a scăpat doar cu un avertisment (!) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (!), deoarece femeia NU a depus plângere împotriva bărbatului, susținând că nu ar fi fost victima unei agresiuni, potrivit sursei citate (precizăm că la ora redactării știrii, Poliția nu văzuse aceste imagini).

Cei doi sunt de etnie romă și domiciliază în comuna argeșeană Merișani. Bărbatul are 24 de ani, iar victima 41.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA