New Profesional Consult 930 x 122

femeie înjunghiată

(VIDEO) UPDATE: FEMEIA ÎNJUNGHIATĂ DE UN BOLNAV PSIHIC A MURIT

UPDATE 3: Femeia a murit, au anunțat Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

UPDATE 2: În vârstă de 69 de ani, femeia înjunghiată, Georgeta Dorobanțu, din Mioveni, a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

UPDATE 1: Victima se află în stare gravă, în stop cardio-respirator, având hemoragie puternică. Femeia a fost înjunghiată, fără motiv, de un bărbat din Mioveni în vârstă de 37 de ani cu probleme psihice. Numele lui este Alin Minciunescu. Individul se afla sub tratament, în grija mamei sale, și a fost internat în trecut la Spitalul de Psihiatrie din Vedea, județul Argeș. 

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Mioveni. Este același individ care în urmă cu trei ani a înjunghiat o altă femeie, o tânără (din fericire, nu mortal), în fața Catedralei „Sf. Petru și Pavel” din centrul Mioveniului. A scăpat de pușcărie tocmai ca urmare a problemelor sale psihice (socotindu-se că nu are discernământ pentru a răspunde penal). A fost internat de câteva ori la Psihiatrie, iar acum urma tratament medicamentos la domiciliu. 

Acum: Femeie înjunghiată. Cu doar câteva minute în urmă, un grav incident a avut loc în plină stradă, în dreptul cofetăriei Alpina din orașul argeșean Mioveni. O femeie a fost înjunghiată cu un cuțit.

Ambulanțe, inclusiv o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, au fost trimise de urgență la fața locului. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Silviu Gherman) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA