930 x122 grota rece

delapidare

(VIDEO) UPDATE: GESTIONAR AL UNUI DEPOZIT DE ELECTROCASNICE, ÎN CĂTUȘE

(UPDATE ORA 10:15): „Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reţinut un bărbat de 24 de ani din Leleasca, judeţul Olt, bănuit de săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2019, acesta, având calitatea de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice, ar fi scos din evidenţele firmei și și-ar fi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru probarea întregii activităţi infracţionale”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Gestionarul ar fi scos combinele frigorifice din evidențele firmei cu scopul de a le vinde. 

Bărbatul era gestionar la un depozit de produse electrocasnice Arctic din comuna argeșeană Căteasca. 

Bărbat în cătușe pentru delapidare. Bărbatul a fost audiat în această dimineață la sediul din Pitești al Poliției argeșene.

La capătul audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore. Vom reveni cu detalii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3