EcoMoto 930×122

fabrica

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU PUTERNIC LA FABRICĂ. POMPIER RĂNIT

UPDATE (10 IANUARIE 2018, ORA 13:20): ISU Argeș informează că incendiul a fost lichidat. 

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

UPDATE (10 IANUARIE 2018, ORA 10:45): La ora 9 la fața locului pompierii încă acționau cu o autospecială pentru lichidarea unor focare din interior, în locuri greu accesibile, dar fără pericol de propagare.

Dintr-un complex de șase hale, au ars două, pe o suprafață de aproximativ 3.000 de mp. Pentru celelalte spații, pompierii au constituit un dispozitiv de protecție, precizează ISU Argeș. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În total, pentru stingerea incendiului s-a acționat cu nouă autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări de intervenție la înălțime, două ambulanțe SMURD și șase autospeciale de primă intervenție și comandă.

UPDATE (ORA 22:30): Un pompier a fost rănit, transmit reprezentanții ISU Argeș. Acesta ar fi călcat într-o tavă cu ulei încins. A suferit arsuri de gradul I și II la piciorul stâng, fiind transportat la spital. Pompierii încă intervin pentru a stinge incendiul.

UPDATE (ORA 20): Potrivit pompierilor argeșeni, au fost trimise în sprijin încă trei echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară de intervenție la înălțime. De asemenea, la fața locului este și un echipaj SMURD. Sursa citată precizează că nu sunt victime. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) transmite că ”dintr-un complex de 6 hale, ard 2 hale pe aproximativ 6.000 de metri pătrați.”

UPDATE (ORA 19:15): ISU Argeș informează că incendiul, care s-a extins și la o a doua hală, se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Intervin 6 autospeciale cu apă și spumă.

Foc la fabrică. Un incendiu a izbucnit în urmă cu doar câteva minute la o fabrică de prelucrare a cărnii din orașul argeșean Topoloveni. Potrivit informațiilor ePitești, ar fi vorba despre fabrica MGC Topoloveni.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui aparat de prăjit în care se găsea o mare cantitate de ulei încins.

Flăcările s-au extins la acoperișul halei de producție. Intervin echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: ISU Argeș, foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90