New Profesional Consult 930 x 122

caldura

Vin furtuni, descărcări electrice, intensificări ale vântului și apoi căldura

Vin furtuni, descărcări electrice, intensificări ale vântului și apoi căldura.

Citiți și: Argeș. S-a emis alertă meteo! Vine potopul!

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 11:00 – 21 iunie, ora 22:00

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuate.

Citiți și: Alertă meteo! COD GALBEN de ploi și vijelii. Iată zonele afectate

Zone afectate:  în intervalul menționat, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova precum și în zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat intensificări ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20….30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 22:00 – 25 iunie, ora 22:00

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică și disconfort termic. În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în zonele deluroase și montane precum și în regiunile estice, îndeosebi în timpul după-amiezilor și al serilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25…50 l/mp.

Vremea va deveni călduroasă în toată țara, caniculară la început în Banat și Crișana, apoi și în celelalte regiuni, iar disconfortul termic va fi accentuat.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3