caldura

Vin furtuni, descărcări electrice, intensificări ale vântului și apoi căldura

Vin furtuni, descărcări electrice, intensificări ale vântului și apoi căldura.

Citiți și: Piteşti: Anunţ important de la Termo Calor

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 11:00 – 21 iunie, ora 22:00

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuate.

Citiți și: Cod galben de vânt puternic şi ploi în zona de Nord a Argeșului

Zone afectate:  în intervalul menționat, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova precum și în zonele montane vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat intensificări ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20….30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 22:00 – 25 iunie, ora 22:00

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică și disconfort termic. În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în zonele deluroase și montane precum și în regiunile estice, îndeosebi în timpul după-amiezilor și al serilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25…50 l/mp.

Vremea va deveni călduroasă în toată țara, caniculară la început în Banat și Crișana, apoi și în celelalte regiuni, iar disconfortul termic va fi accentuat.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441