930×122 CAPRA 5

buget

Vine Poliția la ușă: rămâneți fără bani dacă nu faceți asta

Vine Poliția la ușă: rămâneți fără bani dacă nu faceți asta

Citiți și: Adio concedii medicale pe bandă rulantă!

Un nou proiect de lege inițiat recent prevede ca românii aflați în concedii medicale să poată fi verificați cu poliția.

Persoanele care nu vor accepta să indice locul unde se află în concediu medical și nu permit verificarea nu vor fi primi banii de concediu, potrivit Adevărul.ro.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Deputatul Raluca Turcan – inițiatorul proiectului – spune că doar în primele două luni ale anului, statul a plătit deja 60% din bugetul destinat concediilor medicale. Acesta fiind și fundamentul proiectului de lege inițiat.

De asemenea, deputatul liberal promite că vor fi „respectate drepturile și libertățile cetățenești, carantate de constituția României și se va garanta inviolabilitatea domiciliului sau a reședinței asiguratului.”

O astfel de inițiativă legislativă a mai fost inițiată în 2009.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nicolae Dobre spune:

    Salut,daca omul e bolnav si munceste pe 2500lei de îi sar capacele pe trei schimburi,fortezi tu omul sa munceasca ,sa poti sa îti iei tu salariul de parlamentar de 3000 euro.Esti o nesimtita cu cu tupeu jegos.Lucreaza si tu pe 2500 lei si întretine o familie.Peste doctor numai popa trece.Mergi la munca pe trei schimburi si dupa aceia sa faci legi în parlament.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90