930×122 CAPRA 5

absente

VIOLENŢĂ ŞI CHIUL ÎN ŞCOLILE DIN ARGEȘ! AFLĂ UNDE SUNT CEI MAI RĂI ELEVI!

Florin Gardin, inspectorul şcolar general al judeţului (foto), a prezentat astăzi date statistice privind absenţele şi violenţa în unităţile de învăţământ din Argeș.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Cele mai multe probleme cu violenţa au fost înregistrate la Școala Gimnazială „Ion Minulescu” din Pitești (57 de acte de violenţă), la școala din comuna Tigveni (42 de cazuri) şi la școala din Leordeni (32 de cazuri). Este vorba de violenţă verbală, de ameninţări, insulte, împingeri şi distrugeri de bunuri aparţinând unităţilor de învăţământ.

La capitolul absenţe, pe primul loc se află Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” din Piteşti (62.472 de absenţe, ceea ce înseamnă o medie de 42 de absenţe pentru fiecare elev!). Urmează Liceul Tehnologic Costeşti (40 de absenţe per elev, în total 21.000 de absenţe), Şcoala Gimnazială Merişani (34 de absenţe per elev) şi Liceul „Astra” din Pitești (31 de absenţe per elev, în total 35.000 de absenţe).

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Cei mai cuminţi sunt copiii din şcolile gimnaziale Podul Dâmboviţei şi Cocu, cu o medie de doar 0,95 de absenţe per elev, respectiv de 0,52.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3