Donaris 930 x 122

carpați 17

VIP AȘTEPTAT ÎN ARGEȘ

VIP așteptat în Argeș. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul de Interne, este așteptat să vină marți, 3 octombrie 2017, în județul Argeș.

Citiți și: Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

Potrivit Jandarmeriei argeșene, Arafat ar urma să participe la exercițiul montan ”Carpați 17”, care se va desfășura în zona Șaua Caprei, pe DN 7C Transfăgărășan.

Invitat la exercițiu, Read Arafat este așteptat să vină în Argeș alături de alte oficialități.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General de Aviație și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, exercițiul ”Carpați 17” va avea loc în perioada 2-6 octombrie 2017, cu participarea de efective din trei județe: Argeș, Sibiu și Prahova.

Scopul exercițiului este antrenarea efectivelor din cele trei inspectorate pentru ”coordonarea și gestionarea în comun a misiunilor de salvare – evacuare cu suport aerian în mediul montan”, transmite Jandarmeria Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3